TVILIGHT introduceert haar nieuwste software systeem ‘Asset management suite’

1309
TVILIGHT CityManager asset management software

TVILIGHT, een marktleider op het gebied van ‘Smart City’ verlichting, heeft vandaag aangekondigd een nieuwe ‘Asset management suite’ toe te voegen aan het bestaande ‘Citymanager’ platform. Dit nieuwe systeem helpt steden met het optimaliseren van het beheer en onderhoud van de publieke infrastructuur, zoals straatverlichting en het stroomlijnen van gerelateerde operationele activiteiten.

De openbare verlichtingsinfrastructuur is één van de meest waardevolle onderdelen van een stad, het voorziet inwoners van veiligheid en betere leefomstandigheden. Maar door toenemende complexiteit in openbare verlichting, wordt het uitdagender om dit onderdeel te monitoren, onderhouden en bedienen. Om te verzekeren dat straatverlichting een functionele infrastructuur blijft, hebben steden een holistische en strategische aanpak voor het beheer en onderhoud nodig.

“We zijn trots de ‘Citymanager asset management’ software te kunnen introduceren, om gemeenten, openbare verlichting managers en beheerders van openbare ruimte, te helpen met het efficiënter onderhouden van straatverlichting en andere verlichtingsinfrastructuur onderdelen. De software wordt ondersteund door Yotta, een bedrijf met meerdere decennia aan ervaring op het gebied van ‘asset management’. Zij bieden een uitgebreide en gebruiksvriendelijke oplossing. Wij zijn enthousiast om samen te werken met Yotta om al deze voordelen aan te kunnen bieden aan onze klanten.” Vertelt Chintan Shah, CEO van Tvilight.

Interactieve interface om het lichtnetwerk te visualiseren
‘Citymanager” helpt bij het omzetten van een traditionele Excel-database naar een visueel krachtig dashboard, waar alle belangrijke verlichtingsnetwerk factoren (zoals, netwerkkabels, lampen, drivers, etc.) worden weergeven, bijgehouden een weergegeven op een interactieve manier. Dit helpt openbare verlichting beheerders om snel inzicht te krijgen in het verlichtingsnetwerk en bijbehorende processen.

Gestroomlijnde operationele- en onderhoudsactiviteiten
Alle verlichtingsnetwerkprocessen worden versimpeld, transparant en efficiënt. Beginnend met het vastleggen van fouten, de software volgt en overziet de reparaties en documenteert het onderhoudswerk zo goed als live.

De software optimaliseert inspecties en budgetplanning. Dankzij een geïntegreerde workflow laat het verschillende afdelingen en organisaties op elkaar afstemmen en efficiënter samenwerken.

Eén platform voor het gehele lichtnetwerk
‘Citymanager’ werkt ideaal met zowel conventionele als slimme verlichting en daarnaast biedt het ook optionele modules voor het beheren van verschillende publieke onderdelen, zoals snelwegen, autowegen, wegonderhoud, afvalbeheer en groene ruimtes. Dankzij open standaarden en open API’s, is alle informatie toegankelijk voor derde partijen.

Geschikt voor bedrijven, gebruiksvriendelijk
Doordat de software ontwikkeld is voor professioneel gebruik, kan Tvilight’s nieuwe ‘asset management suite’ een ongelimiteerd aantal systemen, apparaten en data bronnen opnemen in haar systeem. Het Cloud systeem versimpeld de toegang tot de data en maakt ondersteuning en upgradeprocessen makkelijker.

‘CityManager asset management suite’ wordt aangedreven door Alloy, Yotta’s nieuwe generatie asset management is een bewezen platform, dat specifiek ontwikkeld is voor de management van infrastructuur. Yotta’s software wordt wereldwijd gebruikt door overheden en bedrijven, waaronder Rijkswaterstaat en Highways England. De straatverlichtingsmanagement module wordt succesvol gebruikt voor meer dan een miljoen straatlampen verdeeld over 75 steden wereldwijd.

“Wij zijn zeer verheugd om samen te werken met Tvilight, om onze nieuwe technologie ‘Alloy’ te verschaffen aan organisaties wereldwijd. De focus van Tvilight op gebruikskwaliteit komt overeen met onze visie, en deze samenwerking is een perfecte kans om de kracht van asset management te tonen.” Zegt Nick Smee, Yotta CEO.