Sustainder in 75 gemeenten actief

1732
Sustainder Alexia openbare verlichting

Binnen een jaar tijd heeft Sustainder de openbare verlichting in meer dan 75 gemeenten in Nederland en Duitsland slimmer en duurzamer gemaakt. In november installeerde Sustainder bij de 75e gemeente de slimme armaturen Anne en Alexia. Een belangrijke mijlpaal in onze ambitie om de leefbaarheid in de steden te verbeteren.

Stap naar smart lighting
Steeds meer gemeenten zien de toekomst van smart lighting en de ontwikkeling naar de smart city met sprongen dichterbij komen. Onze toekomstvaste oplossingen anticiperen op deze transitie. Waar veel gemeenten nu voornamelijk overstappen naar LED-verlichting en een slim besturingssysteem, wordt er steeds vaker gekozen voor een oplossing die toekomstbestendig is. De armaturen van Sustainder bieden deze mogelijkheden, maar kunnen nog veel meer. Alle armaturen zijn modulair opgebouwd en bevatten basis-sensoriek die metingen mogelijk maken van onder andere temperatuur, lichtgevoeligheid en energieverbruik. Via een slimme cassette kunnen eenvoudig extra functionaliteiten worden toegevoegd waar nodig.

Klaar voor de toekomst
Met onze hoogwaardige slimme led-armaturen beschikken gemeenten over alle smart lighting mogelijkheden van vandaag en zijn ze direct voorbereid op de toekomst. Zonder grote financiële risico’s kan er worden ingespeeld op de nieuwe mogelijkheden. Zo bouwen we samen met steeds meer gemeenten aan een duurzame, veilige en gezonde samenleving.
Sustainder Duitsland

We zien dat er een steeds bredere marktacceptatie is van smart lighting armaturen. Meer dan 75 gemeenten hebben inmiddels voor Sustainder armaturen gekozen die reeds zijn geplaatst of de komende periode geplaatst gaan worden. De armaturen zijn onder andere te vinden in de Nederlandse gemeenten Emmen, Breda, Rotterdam en de Duitse steden Cochem en Moers. Sustainder heeft de ambitie om ook in andere landen een belangrijke speler te worden.