Spectrum zoekt bestekschrijver openbare verlichting

1015
Logo Spectrum Advies

Bestekschrijver
In verband met uitbreiding van werkzaamheden zoekt Spectrum een bestekschrijver. Als bestekschrijver maak je deel uit van een team waarbij we dagelijks bezig zijn met het schrijven van bestekken en contractstukken voor openbare verlichtingsprojecten. Spectrum adviseerd over inrichting van de openbare verlichting. Met de aanbestedingen die Spectrum begeleidt zorgen ze dat gemeenschapsgeld zo optimaal mogelijk wordt besteed. Als bestekschrijver lever je een bijdrage aan de realisatie en het beheer van de verlichting in de openbare buitenruimte.

Je voert de werkzaamheden uit onder begeleiding van een adviseur. Je bent mede verantwoordelijk voor de voorbereidende, coördinerende en de afronding van de werkzaamheden binnen een projectopdracht. Je houdt je onder andere bezig met het opstellen van het programma van eisen, contractdocumenten, EMVI-criteria en kostenramingen. Daarnaast is het coördineren van het aanbestedingstraject onderdeel van je takenpakket. Je werkt in een team van adviseurs, engineers en projectleiders.

Wie zijn wij?
Spectrum Advies & Design is een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van openbare verlichting. De diensten en producten van Spectrum zijn breed georiënteerd. Ontwerp en engineering, planvorming voor beleid, beheer en uitvoering, projectleiding, directievoeren en toezicht, bestekken schrijven en begeleiden van aanbestedingen behoren tot ons werkgebied.

Binnen Spectrum hebben we een prettige werksfeer en nauwe samenwerking. Door kennis en ervaring met elkaar te delen ontwikkelen we ons. De hierdoor opgedane inspiratie en creativiteit zetten we in op onze projecten. Er is voor iedereen ruimte voor ontwikkeling en specialisatie.

Wat vragen wij?
Kan jij zowel zelfstandig als in teamverband werken? Zie je een uitdaging in de openbare verlichting? Kom dan bij ons werken!
Voor deze functie vragen wij:

• HBO werk- en denk niveau. Met voorkeur een afgeronde opleiding HBO (civiele) techniek of gelijkwaardig
• Minimaal drie jaar werkervaring als bestekschrijver
• Je beschikt over (actuele) kennis van contractvormen en denkt mee in de ontwikkeling van nieuwe contractvormen
• Ervaring met het opstellen van EMVI-criteria
• Resultaat gerichte instelling
• Accuraat
• In staat om overzicht te houden
• Communicatief vaardig zowel mondeling als schriftelijk
• Niet vereist, wel een pré: kennis van openbare verlichting
• Rijbewijs B is een pré.

Wat bieden wij?
We zoeken een collega voor een vast dienstverband (na proeftijd).
Marktconform salaris gebaseerd op opleidingsniveau en ervaring.
Doorgroeimogelijkheden met betrekking tot functie en/of specialisatie.

Locatie uitvoering werkzaamheden
Werkzaamheden vinden voornamelijk plaats op ons kantoor in Putten.

Uur per week
40 uur per week, minder is bespreekbaar.

Interesse?
Stuur je C.V. en telefoonnummer naar j.vanharmelen@spectrumadvies.nl en er wordt contact met je opgenomen. Mocht je nog vragen hebben dan kun je altijd even bellen naar 0341-359000