OVLNL brengt Technisch Vakblad Openbare Verlichting uit

1013
Technisch vakblad openbare verlichting
OVLNL, de branchevereniging voor mensen werkzaam in de openbare verlichting, brengt vanaf dit jaar per kwartaal een digitaal magazine uit onder de naam Technisch Vakblad Openbare Verlichting. De eerst editie is onlangs verschenen en gratis te downloaden.

In het Technisch Vakblad Openbare Verlichting staan de laatste ontwikkelingen op het gebied van openbare verlichting. Daarnaast staan er artikelen in vanuit de verschillende netwerken van OVLNL, een column van Isolde den Haring, een kalender vol met activiteiten en een panel reageert op een stelling. Voor deze editie staat de stelling is Nederland klaar voor de laadlichtmast centraal.

OVLNL-voorzitter Arthur Klink is content met het magazine. “Door samen de schouders eronder te zetten en vanuit onze passie voor het delen van kennis van openbare verlichting ligt er nu een prachtige eerste editie voor u waar we buitengewoon trots op zijn. Een blad van en voor de ovl-branche vol met interessante ontwikkelingen en artikelen over onderwerpen waarmee we in onze dagelijkse praktijk mee van doen hebben”, schrijft hij in zijn voorwoord.

Bron: OVLNL – Technisch Vakblad Openbare Verlichting – Stichting OVLNL | Stichting Openbare Verlichting Nederland