One Lighting Story…Philips en Indal

662

Dat Philips en Indal samen waren was al bekend, maar vanaf nu gaat het ook merkbaar worden voor de klanten van Philips en Indal. Met de onderstaande tekst werden vorige week klanten geïnformeerd.

“Duurzaamheid wordt bij inkoop door de overheid steeds vanzelfsprekender, maar ook de duurzame relaties met partners. Wij hechten dan ook veel waarde aan het persoonlijke contact met onze klanten.

Daarom stel ik me graag aan u voor als uw contactpersoon om met ingang van heden zowel uw Philips als Indal zaken te behartigen.
Door het bundelen van onze kennis, capaciteiten en middelen kunnen wij samen met u deze duurzame uitdagingen aangaan. Met een uitgebreider en completer product portfolio bieden we innovatieve en efficiënte verlichtingsoplossingen die buitenomgevingen leefbaarder, veiliger en duurzamer maken.

Ik kijk er naar uit om samen met mijn Philips en Indal collega’s de synergieën die voortvloeien uit beide organisaties optimaal te benutten zodat wij u nog beter kunnen adviseren en ondersteunen”.