DE NOOD benoemt Thomas Akveld tot commercieel directeur

1582
Foto Thomas Akveld

Per 1 januari 2018 benoemt DE NOOD, producent van klassieke en decoratieve straat- en buitenverlichting, Thomas Akveld tot commercieel directeur. Akveld (1977) begon zijn loopbaan bij DE NOOD in 2011 en begon als accountmanager bij dochteronderneming KARELS Buitenverlichting en was vervolgens werkzaam als accountmanager bij DE NOOD.

Sinds haar oprichting in 1924 verzorgt DE NOOD, gevestigd in Middelburg, buiten-, en straatverlichting voor gemeenten in heel Nederland. Met de groeiende vraag naar moderne applicaties en de ontwikkeling van led-lichtoptieken heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot specialist op het gebied van eigentijdse verlichting, waarbij nauw wordt samengewerkt met gerenommeerde partnerbedrijven.

Met de benoeming van Thomas Akveld wil DE NOOD nog beter aansluiten bij de wensen van klanten en zorg dragen voor de beste invulling van hun lichtwensen behorend bij deze tijd.

“Thomas luidt een nieuwe fase in bij DE NOOD, waardoor we een betere invulling kunnen geven aan onze ambities om te groeien, onze dienstverlening te verbeteren, nieuwe producten te ontwikkelen, maar vooral om nieuwe technologische uitdagingen ter hand te nemen. Wij verwachten veel van hem”, aldus Gard van Hoof, algemeen directeur van DE NOOD.

Naast Akveld wordt het directieteam per 1 januari gevormd door Ivor Seymour (operationeel directeur) en Gard van Hoof ( algemeen directeur).

Thomas over zijn benoeming: “DE NOOD is een prachtig bedrijf met goede mensen, aansprekende klanten, succesvolle samenwerkingsverbanden en bovenal een geweldig product. Ik zie het als een grote eer en uitdaging om in mijn nieuwe functie richting te mogen geven aan ons bedrijf.”