Nobralux zoekt Engineer Openbare Verlichting

2268
Logo Nobralux

Nobralux zoekt een een engineer Openbare Verlichting. Zie hier de vacature.

Je zou het niet zeggen maar openbare verlichting is één van de belangrijkste vakgebieden in ons dagelijks leven!

Stel je eens voor dat je ’s avonds de deur uit stapt en alles is donker… Je kunt je er waarschijnlijk niets bij voorstellen, omdat er altijd voor gezorgd wordt dat er voldoende licht is, waardoor jij, jouw familie en vrienden genoeg kunnen zien om je prettig en veilig te voelen. Misschien word je zelfs door het licht betoverd als je in de avond geniet van een mooi verlicht gebouw, een gezellig plein of een prachtige skyline.

Zonder licht kunnen we al het moois in onze omgeving niet zien. Zonder licht kunnen we onze kinderen niet veilig over straat laten gaan, zonder licht geen leven!

Dáár kun jij je dagelijks mee bezig gaan houden als je ons team van lichtspecialisten komt versterken.

Nobralux is een beheer- en adviesbureau voor openbare verlichting, verkeersinstallaties en andere elektrische objecten. Eigenlijk alles met een stekker in de buitenruimte. Wij willen de openbare ruimte beter maken. Beter betekent mooier, duurzamer, efficiënter en bovenal veiliger. Wij tonen bij onze opdrachtgevers objectief aan dat wij daadwerkelijk een bijdrage leveren aan deze vier pijlers als ze gebruik maken van onze dienstverlening.

Nobralux verzorgt het beheer van openbare verlichting voor 50 gemeenten. Onze 40 collega’s zijn intermediair tussen de gemeente, bewoners,aannemer, netwerkbedrijf en leveranciers. Naast beheren geeft Nobralux ook advies. We schrijven

beleidsplannen, bestekken en adviezen. Tevens ontwerpen we verlichtingsprojecten en voeren directie en toezicht over de uitvoering. We werken vanuit drie vestigingen: Boxtel, Amsterdam en Apeldoorn.

De ontwikkelingen in de openbare ruimte gaan razendsnel. Denk daarbij aan de komst van led verlichting, dynamische verlichtingssystemen (Smart Lighting), sensoren aan lichtmasten voor Smart City en de uitrol van 5G aan lichtmasten. Jij wordt enthousiast van deze ontwikkelingen en houdt van de dynamiek die daarbij hoort.

Functieomschrijving
De Engineer ondersteunt de beheeradviseurs (collega’s) bij het uitwerken van opdrachten die zij vanonze klanten hebben ontvangen. De opdrachten bestaan uit het ontwerpen van verlichtingsplannen, het ondersteunen bij het schrijven van RAW bestekken en werkopdrachten.

Doelstellingen

  1. De kwaliteit (overall) van je werk wordt door (interne) klanten met minimaal een 8 beoordeeld.
  2. We werken op basis van factureerbare uren. Na een inwerkperiode ben je in staat om 70% van je tijd declarabel te zijn.
  3. Na het eerste jaar ben je in staat om zelfstandig verlichtingsplannen te ontwerpen (materiaalkennis en ontwerpmethode).
  4. Na het eerste jaar ben je in staat om onder begeleiding een bestek (RAW, UAV) op te stellen, na twee jaar kun je dit zelfstandig.
  5. Na het eerste jaar ben je in staat om zelfstandig werkopdrachten voor de aannemer te formuleren.
  6. Na het eerste jaar ken je de producten van Nobralux en begrijp je waar ze het beste ingezet kunnen worden.
  7. Je werkt jouw opdrachten binnen de afgesproken termijn en binnen budget uit.

Bedrijfscompetenties

Sympathiek: Je toont interesse in collega’s en klanten en straalt daarbij een positieve houding uit. Je bent enthousiast, open en eerlijk.

Deskundig: Je bent leergierig en ontwikkelt je eigen kennis. Je stelt de juiste vragen en luistert naar de (interne) klant. Je geeft begrijpelijk advies. Je zorgt dat je van toegevoegde waarde bent.

Slagvaardig: Je komt afspraken na. Je durft beslissingen te nemen. Je ben de klant een stapje voor. Je overziet en plant je werk.

Verbeteren: Je overtreft de verwachtingen van de (interne) klant. Je ontdekt graag (samen) nieuwe dingen. Je geeft ongevraagd advies. Je kent jouw kwaliteiten en verbeterpunten.

Verantwoordelijk: Je bent betrokken bij jouw werk. Je werkt maatschappelijk verantwoord. Je vraagt om hulp. Je doet een stapje extra.

Functiegerichte competenties

Planning en Organisatie: Je plant je werk en houd je aan deze planning. Je hebt inzicht in jouw eigen beschikbare capaciteit.

Integriteit: Je houd je aan de algemeen aanvaarde, sociale en ethische normen. Je behandelt mensen met respect. Je bent objectief en onpartijdig.

Samenwerken: Je werkt samen met collega’s en draagt graag bij aan een gezamenlijk resultaat. Jevraagt om input van collega’s en leert daarvan.

Ervaring en diploma’s
Deze functie staat open voor iedereen, van starters tot ervaren collega’s. Wij vinden wie je bent belangrijker dan wat je hebt geleerd, maar in het beste geval beschik je over de volgende ervaring endiploma’s:

✓ MBO werk- en denkniveau;
✓ Ervaring en/of affiniteit met technische producten;
✓ Ervaring en/of affiniteit met werken met (teken)programma’s;
✓ Ervaring en/of affiniteit met ontwerpen van openbare verlichting;✓ Ervaring en/of affiniteit met het schrijven van RAW bestekken;

Wat bieden wij?
We bieden je een baan voor 40 uur per week in een open en informele werksfeer. Jouw werkplek zal met name in Boxtel zijn. Naast het salaris kan, op basis van gehaalde prestaties, tot maximaal 10% bonus worden verkregen. De bonus wordt jaarlijks bepaald aan de hand van het bedrijfsresultaat, een persoonlijke factureerbare uren target, klanttevredenheid, gedrag en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast hebben wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden als reiskostenvergoeding, een prima pensioenregeling én de mogelijkheid om door te groeien binnen het bedrijf!

Contact
Heb je zin om samen met ons de uitdaging aan te gaan om de buitenruimte 4x beter te maken? Stuur je CV en motivatie op naar info@nobralux.nl. Als je meer over deze functie wilt weten kun je contact opnemen met Ruben van Bochove, Vestigingsmanager Zuid, 06 53 83 57 58