Nieuwe producten gepubliceerd op Armaturenregister.nl

543

Op de armaturenregister.nl zijn nieuwe producten gepubliceerd. Deze keer heeft Lightronics haar assortiment uitgebreid. Gepubliceerd werden diverse varianten van de Brisa plus en de Prunus. Nieuw op armaturenregister ASD Lighting uit het Verenigd Koninkrijk. Voor ASD Lighting is de Highway Diamond serie gepubliceerd. Avalite heeft een nieuwe serie van Cree, model XSPM gepubliceerd.

ASD Lighting is een Britse fabrikant van straatverlichting. In hun hoofdkwartier, in Yorkshire, worden producten ontwikkeld, getest en geproduceerd. Buiten straatverlichting houden ze zich ook bezig met de ontwikkeling en productie van andere verlichting waaronder sportveld verlichting, industriële verlichting, enz.

De Lightronics Brisa plus is een straatverlichtingstoestel, bouwvorm koffer. Het toepassingsgebied is Hoofdweg, Secundaireweg, Parkeerterreinen.

De Lightronics Prunus is een straatverlichtingstoestel, bouwvorm Kegel. Het toepassingsgebied is Woonstraten, Centrum, Voetgangerszone, Fiets en wandelpaden, Parken, Parkeerterreinen.

De ASD Highway Diamond is een straatverlichtingstoestel, bouwvorm koffer. Het toepassingsgebied is Hoofdweg, Secundaire weg, Woonstraten, Centrum, Voetgangerszone, Fiets en wandelpaden, Parken, Parkeerterreinen, Tunnels en onderdoorgangen.

De Avalite / Cree XSPM is een straatverlichtingstoestel, bouwvorm koffer. Het toepassingsgebied is Secundaire weg, Woonstraten, Centrum, Voetgangerszone, Fiets en wandelpaden.

Voor meer informatie kijk op aArmaturenregister.nl