Lichtberekening van TAST BV

651
Lichtberekening voor Openbare Verlichting van TAST BV

Een lichtberekening nodig? TAST BV is expert in het maken van lichtberekeningen voor Openbare Verlichting.
Met kennis van zaken maken ze het door middel van een lichtberekening het lichtontwerp. Passend binnen het project en aansluitend op de regelgeving en het beleid. Dit doet TAST met oog voor detail én een flinke dosis kennis en ervaring van de theorie en de praktijk.

Het begint bij een goed lichtplan
Goede openbare verlichting draagt bij aan de leefbaarheid van de openbare ruimte. Het zorgt voor verkeersveiligheid, sociale veiligheid en sfeer. Wil je als gemeente ook een leefbare stad? Met wijken waar mensen graag wonen. Een gezellige binnenstad. En pleinen en parken waar mensen zich veilig en prettig voelen? Dat begint bij een goed lichtplan. TAST BV ontwerpt dit plan voor civiel technische bureau’s, ontwikkelaars, gemeenten en provincies.

Conform richtlijnen en specifieke eisen
TAST BV maakt de lichtberekening conform de NPR13201:2018 van de NSVV en het beleid van de opdrachtgever. Met 3D-simulatiesoftware bepalen ze waar de openbare verlichting moet komen. TAST BV zorgt voor de juiste lichtsterkte en gelijkmatigheid. Ook denken ze mee over besparing in de kosten van aanleg, onderhoud en energieverbruik.