Licht 2014

678

Licht 2014 is het 21ste Tweejaarlijks 3 daags Gezamenlijk congres (Gemeinschaftstagung) over alle factoren van licht en verlichting. Denk hierbij aan verlichting voor de openbare weg, voertuigen en sportvelden, aan verlichting voor kantoren, zieken- en verzorgingshuizen, scholen, sporthallen en voor thuis. Bijzonder verlichting zoals noodverlichting, licht en gezondheid, verlichting voor onderzoek en kwaliteitscontrole.
Ook aan bod komen nieuwe lichtbronnen zoals led en oled en plasma light.
Deze tweejaarlijkse 3 daagse congressen is het gezamenlijk initiatief van de Duitse, Oostenrijkse, Zwitserse en Nederlandse Lichttechnische genootschappen. Het is het platform voor wetenschap en praktijk, voor ontwerp en advies, voor aanschaf en onderhoud, voor fabrikanten van lichtbronnen, armaturen en toebehoren. Kortom voor een ieder die met licht en verlichting te maken heeft.
“Licht is vrolijk en breng je vrolijk” (Licht leicht gemacht, Licht leicht gebracht).
Voor ons Nederlanders is het Duits tijdens dit congres goed te begrijpen.

U komt toch ook?
Licht 2014 vindt plaats van 22 – 24 september 2014 in het Congresgebouw World Forum in Den Haag.
Aanmelden Licht 2014 doe je hier. Je komt dan in het aanmeldscherm dat je moet invullen (enkel duitstalig).

In de deelnamekosten zijn inbegrepen: welkomstavond op zondag 21 september in Madurodam, koffie/thee en lunches, de Congres Feestavond op dinsdagavond 23 september, afscheidslunch op woensdag en een 4 dagen OV-Den Haag (HTM) kaart.