Led verlichting voor gemeente Ouder-Amstel

1198
Foto Essenze armatuur

Voor de gemeente Ouder-Amstel heeft Modernista nieuwe LED armaturen geleverd. De gemeente is volop bezig met de vervanging van de conventionele armaturen voor LED. Hierbij is onder andere gekozen voor het armatuur Essenze van Setga.

Bas Willemse, Assetbeheerder Openbare Verlichting en VRI van DUO+ (samenwerking tussen de gemeenten Diemen, Uithoorn, Ouder-Amstel); “In Uithoorn zijn we grootschalig bezig met het vervangen van armaturen door LED. Dit is ook een wens vanuit de gemeente. We hebben destijds gekozen voor de Modernista armatuur, Essenze. De prijs/kwaliteit verhouding heeft voor ons de doorslag gegeven om te kiezen voor dit armatuur. Nu we een samenwerking hebben met Ouder-Amstel leek het ons een goede mogelijkheid om het armatuur ook door te zetten in Ouder-Amstel en daardoor zoveel mogelijk uniformiteit te krijgen in het totale OV bestand. Een ander voordeel is dat het geheel beter beheersbaar is en het niet een wirwar wordt van allerlei verschillende armaturen”.

De gemeente Ouder-Amstel heeft dezelfde ambitie als Uithoorn. Ook zij willen zoveel mogelijk over gaan naar LED. Gelijktijdig met de uitvoering van (grote) projecten aan de openbare verlichting in Ouder-Amstel, wordt de bestaande verlichting vervangen door LED-verlichting. De verwachting is dat in 2018 43% van het totale verlichtingsbestand is uitgevoerd als LED verlichting in Ouder-Amstel.

Bron: Modernista.nu