Gratis Luminext webinar: één centrale cockpit voor alle openbare verlichting

1191

Op 17 september, van 10 uur tot 11 uur, organiseert Luminext een webinar over het beheren en aansturen van het openbare verlichtingslandschap. Dat kan via één centraal sofwareplatform. Het programma bestaat uit o.a. het beheren en aansturen vanuit één centraal softwareplatform. Praktische voorbeelden; discussie en vragen.
Voor elk deelgebied in de stad zijn er andere eisen als het om de openbare verlichting gaat. Zo is het in het uitgaansgebied prettig als de straatverlichting fel brandt zodra de kroegen sluiten. Maar er is extra goed zicht nodig voor meer veiligheid op gevaarlijke kruisingen.
Daarnaast mag de openbare verlichting op stille wegen en in het buitengebied zoveel mogelijk worden gedimd om energie te besparen en voor natuurbehoud.
Deze verschillende functionaliteiten in de stad en daarbuiten vragen om andere hardware. Het is uiteraard wenselijk dat die allemaal met één softwareplatform kunnen worden beheerd en aangestuurd. Tijdens dit webinar wordt getoond hoe de Luminizer-software fungeert als centrale cockpit voor het beheren, aansturen en monitoren van alle typen en merken verlichtingshardware. Waarom dat handig is en hoe het werkt, vertellen senior accountmanager Marcel Hollanders en businessanalyst Leffert de Weerd van Luminext.
Registereren kan hier.
Bron: Luminext