Dynamische LED verlichting voor gemeentehuis Renkum

361

De gemeente Renkum heeft een schitterend gemeentehuis, gelegen aan het binnenplein in het dorp Oosterbeek. Om het gemeentehuis zichtbaarder te maken, de toegankelijkheid te vergroten en de omliggende infrastructuur te verbeteren, vindt een herinrichting van het plein plaats. Een belangrijk onderdeel daarbij is het inzetten van de juiste verlichting om daarmee de architecturale elementen van het gebouw en het plein te accentueren. Modernista levert de armaturen voor het door Spectrum Advies & Design ontwikkelde lichtontwerp.

Het lichtontwerp bevat een hoge mast (MSN) met DALI gestuurde spots en een RGB-W spot, RGB-W aanlichting van de galmgaten van de klokkentoren, spots voor het aanlichten van plantsoenen en diverse lineaire grondspots voor het aanlichten van de gevel van de klokkentoren. Alle verlichting is van iGuzzini en is geleverd door Modernista. Ziut draagt zorg voor de installatie van het geheel.

Modernista is één van de distributeurs van iGuzzini in Nederland en gaat graag met u in gesprek over de toepassingsmogelijkheden van de producten in uw lichtontwerp.