De Nood Group nieuwe distributeur van HESS Nederland

844

MIDDELBURG – DE NOOD Group B.V. uit Middelburg wordt in Nederland de nieuwe distributeur van de Duitse firma Hess. Hiermee bestaat het productportfolio van DE NOOD Group niet langer alleen uit klassieke straat- en buitenverlichting, maar bieden zijn ook moderne straatverlichting en superieure LED-licht oplossingen aan.

Vergaande samenwerking
Hess AG is een vooraanstaande, gerenommeerde producent van moderne straatverlichting, architectonische verlichting en straatmeubilair. DE NOOD Group is sinds 1924 gericht op het realiseren van vooral klassieke verlichtingsprojecten in de openbare ruimte. Beide ondernemingen staan bekend om hun zeer exclusieve, kwalitatief hoogwaardige producten en de ambitie om internationaal verder uit te breiden.
Recent zijn DE NOOD Group en Hess daarom een vergaande samenwerking aangegaan waarbij Hess door DE NOOD Group op de Nederlandse markt zal worden vertegenwoordigd. Tegelijkertijd zal Hess de internationale markt voor DE NOOD Group gaan verzorgen. Het thema ‘Klassiek ontmoet Modern’ sinds jaar en dag krijgt hiermee een letterlijke betekenis.

Schwarzwald meets Zeeland borrel
Tijdens de Dag van de Openbare Ruimte op 10 en 11 oktober a.s. in Houten treden
DE NOOD Group en Hess voor het eerst publiekelijk als partners naar buiten. Zij
vertellen u graag wat deze nieuwe samenwerking voor u kan betekenen. Op 10
oktober om 16.00uur zal in stand 2.118 de samenwerking op de beurs officieel
beklonken worden tijdens de ‘Schwarzwald meets Zeeland borrel’. Iedereen is van
harte uitgenodigd voor deze feestelijke gebeurtenis met regionale hapjes en drankjes.