De NODR Schade App heeft een interessante update!

1495

Het is voor de relaties van NODR nu mogelijk om meerdere geadresseerden toe te voegen bij een schademelding met de app.

Met één melding heb je gelijk iedere betrokkene op de hoogte gebracht. Wel zo makkelijk! Wil je e-mail adressen toevoegen? Open de NODR schade app en klik op ‘meld schade’. Hierna krijg je 6 velden te zien die voor een schademelding ingevuld dient te worden. Het laatste veld is ‘CC e-mailadressen’. Klik op ‘CC e-mailadressen’ en klik vervolgens rechtsboven op ‘+toevoegen’ en vul hier de naam en e-mailadressen in van de personen die betrokkenheid heb met- of op de hoogte wilt brengen van de voorgevallen schade. Klik op ‘opslaan’ en het e-mail adres staat opgeslagen. U kunt meerdere e-mailadressen toevoegen waardoor u een adressenboek maakt in uw app.

Wie ontvangt een kopie?

Per schademelding kunt u zelf bepalen wie een kopie ontvangt van de schade. U kunt een persoon als standaard toevoegen. Maar u kunt ook per schade bepalen wie u uit uw adresboek aanvinkt voor het krijgen van een kopie. Wel zo flexibel!

Naast het melden- en het kunnen volgen van de status van de schade is het toevoegen van meerdere e-mailadressen een handige aanvulling. Dit alles maakt dat de NODR Schade App meer en meer gebruiksvriendelijker en aantrekkelijker wordt. 

NODR Schade App downloaden?

Ben je NODR-klant maar heb je de NODR Schade App nog niet geïnstalleerd? De app is gratis en is te downloaden uit de Google Play Store en IOS App Store door op deze link te klikken.