Speer Infra

Logo Speer

Energiestraat 23C
1411 AR NAARDEN
t: 035 695 33 23
info@speerinfra.nl
www.speerinfra.nl

Openbare Verlichting
Speer Infra is gespecialiseerd in de aanleg en het onderhoud van OV. In een vernieuwende markt die volop in beweging is leveren wij volgens de laatste technieken o.a.:

– Leveren, plaatsen en verzorgen van de aansluiting t.b.v. lichtmasten
– Complete bekabeling
– Voedingspunten met energie aansluiting t.b.v. OV
– Onderhoud van bestaande verlichting installaties
– Storingsdienst
– Digitale afhandeling op locatie
– Volledig digitaal revisie werk

Duurzaamheid, nieuwe lichttechnieken en energiebesparende oplossingen maken dat ons vakgebied volop in beweging is. In deze actieve en innovatieve markt is Speer Infra de specialist in de aanleg en het onderhoud van openbare verlichting.

Verkeersregelinstallatie
Een nieuwe verkeersregelinstallatie (VRI) aanleggen? Of een bestaande vervangen? We hebben de kennis van alle merken en fabricaten om het werk tot een goed einde te brengen. We regelen het hele proces volgens de laatst geldende voorschriften.
Wij hebben de laatste kennis, ervaring en materieel in huis voor het aanleg, installatie en onderhoud van verkeersregelinstallaties.

Verkeersafzetting
Wij staan garant voor een veilige manier van werken, voor onze mensen en voor de weggebruikers rondom onze werkzaamheden. Al onze mensen zijn in het bezit van de juiste certificaten om te werken langs de weg. Daarnaast regelen wij goede wegafzetting en verkeersregeling rondom de werkzaamheden op de openbare weg. We regelen dit snel en efficient met onze eigen botsabsorber en afzetwagens.

Mobiele meetsystemen voor snelle oplossingen
Wij lokaliseren vakkundig en snel (ondergrondse) kabelschade. Dat doen we met high-end apparatuur in onze meetwagen. Zo kunnen we ook op minder toegankelijke plekken kabelschade opsporen en herstellen. Wij zorgen ervoor dat deze storing als het kan dezelfde dag nog verholpen wordt.