Orange Lighting

Orange Lighting
Marssteden 61
7547 TE ENSCHEDE
t: 053 303 02 20

www.orangelighting.eu
www.gelighting.com

Orange Lighting is vanaf 1 november 2011 actief aanwezig op de Nederlandse markt voor de openbare verlichting en vertegenwoordigd exclusief het bedrijf GE Lighting voor buitenverlichting. Het bedrijf GE behoort tot de 3 grootste bedrijven wereldwijd op de verlichtingsmarkt en heeft een uitgebreid product portfolio met lichtbronnen en armaturen. GE is een innovator op het gebied van licht. Niet alleen is dhr. Edison, de oprichter van GE, uitvinder van de gloeilamp, in 2012 viert GE het 50 jarig jubileum van de door haar ontwikkelde LED “lamp”. Ook de Hogedruk Natrium Lamp is door GE Lighting ontwikkeld en continue verbeterd tot een van de meest efficiënte lichtbronnen in zijn soort.

Orange Lighting heeft meer dan 25 jaar ervaring in de verlichtingsbranche, waarvan de laatste 15 jaar in de openbare verlichting. De kracht van Orange Lighting is enerzijds dat we gebruik maken van de voordelen van een groot bedrijf zoals de garantievoorwaarden, schaalvoordelen en Innovatieve ontwikkelingen en anderzijds op een flexibele, persoonlijke en prijsverantwoorde wijze onze relaties bedienen.

Samen met GE geloven wij dat een betere technologie het antwoord is op de uitdaging van onze relaties, om een betere omgeving te creëren met verlichting voor de Openbare Ruimte. Orange Lighting ondersteunt u graag met het leveren van een eerlijk en deskundig advies, uitstekende garantievoorwaarden en een verrassend lage prijs.