NODR

Postbus 75387
1070 AJ AMSTERDAM
t: 020 379 00 73
f: 020 675 84 01

info@nodr.nl
www.nodr.nl

Wij verhalen uw schade in de buitenruimte. Gegarandeerd goed geregeld!

 

 

 

 

 

 

Waarom samenwerken met NODR een goed idee is?

Al meer dan 30 jaar specialist
Schade verhalen op derden is echt een specialisme. De procedure is kennisintensief en tijdrovend met als gevolg dat sommige schades niet worden verhaald en worden afgeboekt. Dit is echt zonde en onnodig. Zeker als u weet dat de schades die wij aanmerken als verhaalbaar praktisch allemaal worden verhaald.

En dat zonder moeite!
NODR neemt het schadeproces volledig uit uw handen. Onze specialisten werken volgens een gestroomlijnd administratief proces. Dat levert uiteindelijk alleen maar voordelen op. Het resultaat verbetert direct, u wint tijd en u verhaalt aantoonbaar meer schade. Deze inkomsten kunt u weet investeren in een veilige en comfortabele buitenruimte. Op deze manier bouwen we aan de beheersbaarheid van uw schadelast en creëren we budget

Schade aan verlichting
Schade aan de openbare verlichting wordt het meest geclaimd bij de verzekeraar of het Waarborgfonds.
Dat is niet zo vreemd…een op de tweehonderd lichtmasten wordt jaarlijks aangereden. Dat zijn er ongeveer 17.500! Wij verdiepen ons doorlopend in laatste technologische ontwikkelingen, bijvoorbeeld op het gebied van led, lichtmanagement en datacommunicatie. Hierdoor worden onze kostencalculaties eigenlijk altijd 1:1 geaccepteerd door het Waarborgfonds en verzekeraars.

Onze expertise
NODR investeert doorlopend in kennis. Dat is noodzakelijk. Er zit namelijk steeds meer techniek in de openbare verlichting. Lichtmasten worden meer en meer gebruikt om apparatuur in en op te plaatsen t.b.v. data collectie en uitwisseling (Smart City– oplossingen). Het verhalen van schade aan lichtmasten wordt daardoor wel complexer, mede omdat lichtmasten technologisch hoogwaardiger worden. En noodzakelijker, vanwege de hogere kosten die er mee gemoeid zijn!

Elke schade zijn verhaal
NODR werkt zowel voor de gemeente, eigenaar van de verlichting, als voor de onderhoudspartners van de gemeente, die contractueel het beheer en onderhoud van de verlichting uitvoeren. Daarnaast werken we ook voor particuliere opdrachtgevers als havenbedrijven en universiteiten. We zien jaarlijks heel wat schades voorbij komen, alle met hun eigen verhaal.

Wij zijn van elke schade thuis
NODR is Nederlands’ enige echte specialist in het verhalen van schades in de buitenruimte. Wij verhalen bijna alle soorten schades in de openbare ruimte; van schade aan lichtmasten tot schade aan groen, kunstwerken en zelfs vaarschades. NODR kan als specialist alle andere schadesoorten meenemen. Bijvoorbeeld wanneer niet alleen de lichtmast beschadigd is, maar ook de berm of het straatwerk. Goed geregeld!