Modernista

Logo van Modernista

Poldermeesterstraat 12
2288 GV RIJSWIJK
t: 085-8769571
info@modernista.nl
www.modernista.nl

Modernista levert armaturen voor representatieve en / of functionele buitenruimten. Hiervoor bieden wij een collectie lichtarmaturen van Europese fabrikanten. Voor ieder verlichtingsvraagstuk hebben wij een kwalitatief hoogwaardige, duurzame en doordachte oplossing. Vaak met producten uit de bestaande collecties, soms met een op maat gemaakt product.

SETGA
Sinds haar oprichting vertegenwoordigt Modernista de Spaanse armaturen fabrikant Setga exclusief in Nederland. Setga levert stijlvolle LED armaturen én zet zich in voor een duurzame wereld door het voorbeeld te geven in een milieuvriendelijk, eerlijk en transparant productieproces van armaturen voor de buitenruimte.

Modernista armaturen geplaatst op het Damrak te Amsterdam
Modernista armaturen geplaatst op het Damrak te Amsterdam

Waar Setga het grootste verschil maakt is bij de productie van de armaturen. 98% van de toegepaste materialen komt uit West-Europa en er wordt lokaal geproduceerd in Galicië, één van de duurzaamste regio’s in Europa.

Ontdek meer op www.modernista.nu

Modernista armatuur genaamd Essenze
Modernista armatuur Essenze

FOCUS LIGHTING
Ook het Deense Focus Lighting wordt exclusief vertegenwoordigd door Modernista in Nederland. Het bedrijf is opgericht in 1975 en is de op één na grootste leverancier van verlichting in Denemarken. Focus Lighting heeft een diverse collectie armaturen, ontworpen door verschillende vooraanstaande Deense architecten. Naast design stelt Focus Lighting hoge eisen aan het lichtcomfort van de armaturen. Ze dienen zowel overdag als ’s avonds zeer aangenaam te ogen.

voorbeeld armatuur Ficus Lighting
Skypark Focus Lighting