Eclatec

Logo GHM Eclatec

Tinstraat 91
2984 AN Ridderkerk
T: 0180 745043
M: 06 51966852

http://www.ghm-eclatec.nl

info@ghm-eclatec.nl

GHM Eclatec B.V.


Wij zijn een volledige dochter van GHM SA, en zijn gehuisvest in Rotterdam.
GHM Eclatec B.V. heeft de volledige range van de GHM groep in haar programma inclusief:
• armaturen voor openbare- en terreinverlichting
• straatmeubilair in de breedste zin van het woord
• tram- en spanmasten
• maatwerk producten
• speciale applicaties
• stalen, aluminium, gietijzeren en houten lichtmasten

Verlichten en inrichten van de openbare ruimte is onze passie

ECLATEC
ECLATEC is opgericht in 1927 en staat sinds dien bekend om haar unieke kennis van zaken ontwikkeld op het gebied van lichttechniek voor openbare- en terreinverlichting en is sinds 2005 een onderdeel van de GHM groep.
 ECLATEC is gespecialiseerd in de vele vormen van verlichting waardoor ECLATEC u kan begeleiden vanaf de eerste fase tot de installatie van uw projecten. Onze team biedt efficiënte en betrouwbare oplossingen die aan de hoogwaardige normen van duurzaamheid voldoen. De teams pakken projecten aan met dezelfde passie als de oprichters en met hetzelfde doel voor ogen: het leveren van hoogwaardige kwaliteit door te investeren in nieuwe en innovatieve verlichtingsoplossingen.

Kwaliteit

De kwaliteit van ECLATEC’s know-how blijkt uit haar regelmatige groei, haar internationale verkoopnetwerk, en door het leveren van prestigieuze en uitzonderlijke prestaties. ECLATEC kent generaties van gebruikers en heeft projecten gerealiseerd van Rome tot Stockholm, en van Macao naar Freetown.
ECLATEC biedt een zeer breed programma op het gebied van verlichting zowel voor de weg, voetgangers gebieden en terreinen. Er is een zeer brede range aan armaturen, LED armaturen, klassieke armaturen, schijnwerpers, wind en solar combinaties, lichtzuilen, bollards en toplichten dit alles aangevuld met een zeer brede range aan uithouders.

LA VIE, LA VILLE, LA NATURE

GHM
GHM is opgericht in 1840 door Antoine Durenne en staat sinds dien bekend om zijn expertise op het gebied van gietijzer toegepast op de productie van stadsinrichting.
Meer dan 750 medewerkers binnen de GHM groep zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van straatmeubilair en straatverlichting.
GHM werkt regelmatig samen met toonaangevende architecten. Ook biedt zij mogelijkheden om vorm te geven aan de visie van hedendaagse architecten, een oud standbeeld of fontein te herstellen, maar ook van de figuratieve representatie naar abstracte uitdrukkingen. GHM is rijk aan mogelijkheden om ruimten te benadrukken en landschappen te verbeteren.

Projecten

Elke behoefte is anders daarom brengt GHM een gerichte aanpak. GHM is een van Europa’s toonaangevende fabrikanten van straatmeubilair. Projecten zijn gerealiseerd o.a. in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Griekeland, Ierland, Italië, Luxemburg, Portugal, Rusland, Spanje en Zwitserland. GHM staat echter ook bekend buiten Europa waar projecten zijn gerealiseerd in o.a. Marokko. Algerije, Verenigde Arabische Emiraten, Kuwait, China, Oceanië, Canada, Brazilië , Argentinië en de VS.
Wat maakt ons bijzonder
GHM producten brengen een vleugje magie, door inrichting te geven aan de meest prestigieuze locaties als de meest eenvoudige. Wij, bij GHM houden van het leven en wij geloven in het milieu, zijn ritme en onmisbare harmonie.
GHM biedt een grote range straatmeubilair, zoals zitelementen, boomroosters, afvalbakken, fiets parkeren, plantenbakken, afzetsystemen, fonteinen en water fonteinen, en op maat gemaakte producten. Klassieke en moderne gietijzeren en aluminium lichtmasten, armaturen, en speciale oplossingen zoals tram en afspanmasten, kunst en monumentale ornamenten.
Het straatmeubilair van GHM is het resultaat van een unieke industriële aanpak. De ontwerpen voldoen aan de regels en voorschriften van de kunst, ze zijn goed voorbereid, ontworpen, uitgerust en beschermd.
Het straatmeubilair van GHM past in het hart van alle steden en dorpen.