Beheernet

Beheernet

Zonnebloemveld 3
6641 TA Beuningen (Gld.)
t: 024 – 677 14 01
info@beheernet.nl
www.beheernet.nl

Beheernet maakt kwaliteit aantoonbaar!

Beheernet is de deskundige voor gemeentelijke organisaties bij het adviseren van en begeleiden naar installatieverantwoordelijkheid (IV-schap) voor elektrische laagspanningsinstallaties zoals beschreven in de Nederlandse norm NEN 3140.

Stappenplan
Middels 8 concrete stappen met duidelijke resultaten en eigenaren, krijgt installatieverantwoordelijkheid binnen uw gemeentelijke organisatie vorm. Met het doorlopen van deze stappen, werkt de organisatie aan het continu verbeteren van de veiligheid rondom het werken aan en in de nabijheid van laagspanningsinstallaties.

Alle beheergebieden
Deze ondersteuning verzorgt Beheernet organisatie breed. Dus voor alle elektrische laagspanningsinstallaties in eigendom van de gemeente. Zowel voor gebouwen, rioolobjecten, openbare verlichting, laadpalen, marktkasten, verkeerregelinstallaties, civiele kunstwerken, fonteinen en overige voorkomende elektrische laagspanningsinstallaties.

Nut en noodzaak
Nog niet helemaal overtuigd van nut en noodzaak om de NEN 3140 te implementeren binnen uw gemeente? Bekijk dan de onderstaande animatie!