Axioma Nederland

Middenweg 14
3401 MB IJSSELSTEIN
T: 030 32 00 899
info.nl@axioma.be
www.axioma.be

“Axioma nv is in België al jaren een belangrijke lichtpartner in de OVL markt. Voor de Nederlandse markt zijn we ruim zes jaar geleden begonnen met de alleen vertegenwoordiging van het merk WE-EF Leuchten. Strategisch gezien hebben wij er toen voor gekozen om de markt vanuit de handelsnaam WE-EF Nederland te benaderen. In het afgelopen jaar hebben wij echter een aantal merken aan ons programma toegevoegd. Sinds 1 januari 2017 kunt u dan ook bij ons terecht voor de volgende verlichtingsmerken:

WE-EF Leuchten
Flux Lighting
SLE
Lumenia

De uitbreiding van ons assortiment resulteert daarmee ook in het doorvoeren van de naam Axioma binnen de Nederlandse markt.

Wij zijn ‘lichtspecialisten’. Experts dus, met heel wat knowhow. Dat is dan ook onze meerwaarde. We leveren niet alleen producten, maar ook services… én vooral, oplossingen : voor vraagstukken van bedrijven en overheden, zoals energiebesparing, productiviteit of veiligheid… maar ook van imago of marketing … of van installatie- en onderhoudscomfort. Nu meer dan ooit door en met LED verlichting.”